De volgende stap is het uitbenen van het karkas. Halffabrikaten of snijklaar: het uitbenen is een uiterst secuur werk, dat à la carte gebeurt, naargelang uw bestellingen en met inachtneming van de diverse lastenboeken. Elk stuk blijft steeds identificeerbaar dankzij een individuele etikettering. Mijn medewerkers in de werkplaats zijn hooggekwalificeerd en zetten zich volledig in voor hun werk.
Mijn vlees wordt vacuümverpakt in krimpzakken en kan worden geleverd in bakken en rolcontainers of in kartonnen dozen, zoals u wilt.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.