Stappen
Fruit de versnipperde knoflook en uien in olijfolie.
Voeg het spek toe aan de bereiding. Kook het geheel op middelhoog vuur.
Giet de witte wijn erbij en laat inkoken.
Dompel de pasta in kokend gezouten water en kook hem al dente.
Als de witte wijn is ingekookt, giet dan de slagroom erbij.
Breng alles aan de kook en haal het van het vuur. Warm bewaren alvorens op te dienen.
Laat de pasta uitlekken.
Voeg de eierdooiers toe aan de saus en roer ze erdoorheen, weg van de kookplaat.
Breng op smaak met een snufje nootmuskaat en peper.
Giet de saus over de tagliatelle en garneer met basilicum. Goed warm opdienen.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.