De beurs “Saveurs & Métiers” voor vakmensen uit de voedingssector werd gehouden op 29, 30 en 31 januari 2017 in Namur Expo. Voor het tweede jaar op rij waren GHL en de Jean Gotta-groep heel zichtbaar aanwezig met een stand van 81 m2 waarop wij, in samenwerking met de Ecole d’Hôtellerie et de Tourisme van de stad Luik, degustaties aanboden van ons “Jean Gotta”-vleesgamma.
De focus lag op al onze consumentenproducten (Jean Gotta, Equilibrium, Nour, Bio,…) en eveneens op het assortiment “Bleue des Prés”. Met ook een presentatie van het gamma aan wild van “La Fagnarde”. Het initiatief kende opnieuw een groot succes.
De beurs “Saveurs et Métiers” in Namen bood GHL ook een gelegenheid om in samenwerking met “La Boucherie” (Anderlecht) een assortiment van gerijpt vlees voor te stellen. En ze bood Wallofood de kans om hun ruime gamma aan producten te laten ontdekken.