Rundvlees
Ons rundvlees is hoofdzakelijk afkomstig van Belgische Witblauw-runderen, die zich onderscheiden door hun malsheid, subtiele smaak en dieetvriendelijk karakter (jonge stieren) of lichte marmering (vrouwtjes). Al onze BWB-runderen worden geboren, gekweekt en gemest in België en geslacht in het Waals gewest. Wij geven de voorkeur aan zoveel mogelijk beweiding tijdens het kweken, een overvloed aan stro voor hun afmesting en we bieden hen een gezonde voeding. We bieden hen een gezonde voeding op basis van grondstoffen uit de streek. Ontdek onze concepten Jean Gotta, Bleue des prés, Belbeef, Viande et nature, Nour (Halal) en bio
Kalfsvlees
zijn
wit of lichtroze tint. In onze veeboerderij worden de kalveren geweekt bij de moeder: tijdens hun volledige groei worden ze dus gevoed met moedermelk. Wij selecteren met voorrang premium-kalveren van Belgische origine. Ontdek onze concepten Jean Gotta en Nour (Halal).
Varkensvlees
Ons varkensvlees is rijk aan eiwitten en sporenelementen dankzij een gezonde voeding. Het is mals, smakelijk en leent zich tot vele bereidingen. Onze varkens komen in de eerste plaats uit Belgische boerderijen. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van verschillende concepten: Jean Gotta, Bio, Omegabon, Brasvar
Lamsvlees
Ons lamsvlees kenmerkt zich door rood vlees dat rijk is aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Het wordt gewaardeerd om zijn appetijtelijke en verfijnde smaak. Onze lammeren worden hoofdzakelijk geboren, gekweekt en geslacht in België, waarbij een meerderheid van de veehouders zich bevindt in Wallonië. Ze zijn tussen 3 en 6 maanden oud en hebben bij het slachten een gemiddeld karkasgewicht van 20 kg. Ontdek onze concepten Jean Gotta & Joyau.
Diverse producten
Naast ons vlees bieden wij onze klanten ook een aantal pluimveeartikelen aan (kipfilet en kippenbouten) en ook 3 vegetarische artikelen van het merk Youpea, gemaakt op basis van eiwitrijke erwten en koolzaadolie (Burgie, Hagie, Nuggies).