De stappen
Was en schil de wortels en de ui. Snij de groenten in kleine blokjes.
Giet een beetje olijfolie in een diepe pan (type wok) of een braadpan en voeg de helft van de
gesneden groenten toe. Bewaar de andere helft voor later. Bak de bereiding op een laag vuur.
Zodra de groenten kleur beginnen te krijgen: voeg de tomaten toe (ontzaad of in blik) Ga door met bakken.
Voeg 3 takjes basilicum en 3 geplette teentjes knoflook toe en laat 1 uur lang sudderen. Breng het op smaak.
Bereid de bechamelsaus (volgens uw recept) en zet deze opzij.
Giet in een andere kom een bodempje olijfolie, de rest van de gesneden groenten en voeg het
Jean Gotta-gehakt toe. Bak het geheel, daarbij goed roerend. Breng het op smaak.
Wanneer het mengsel op basis van gehakt van kleur begint te veranderen, haal dan weg van de kookplaat en meng het met de bechamelsaus. Het geheel goed mengen.
Maak de lasagne door een laag lasagnevellen te leggen, gevolgd door een laag tomatenbereiding, een laag vleesbereiding en ten slotte enkele basilicumblaadjes. Herhaal dit.
Laat ongeveer 35 minuten lang bakken in een oven op gemiddelde warmte.
Snij 5 minuten voor het opdienen de Mozzarella-bollen in dunne plakjes en bedek de lasagne ermee. Laat nog een paar minuten bakken in de oven.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.