De stappen
Snij de pure varkensfilet in onregelmatige stukken
Leg het vlees in een schaal en besprenkel het met olijfolie. Bestrooi het met Griekse kruiden of gyros-kruiden.
Meng het geheel en laat het rusten op een koele plek gedurende minstens 2 uur.
Snij de tomaten in twee en hak de bieslook fijn.
Bereid de vinaigrette door het mengen van 6 eetlepels mayonaise, de pot yoghurt en de bieslook in een slakom. Breng het op smaak.
Meng in een andere kom 3 el mayonaise met de geplette knoflook.
Bak het gyros-varkensvlees in een pan met olijfolie.
Bak de frieten in de friteuse
Meng de salades en de kerstomaatjes met de vinaigrette.
Schik de gemengde salade op het bord, vervolgens de gyros en eindig met het knoflookmengsel.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.