In Wallonië is het Epicuris-competentiecentrum voor horeca-beroepen in Villers-le-Bouillet het enige dat een training aanbiedt in het versnijden van vlees. Vandaag innoveert het opnieuw door het lanceren van een mobiele eenheid voor het versnijden van vlees. Deze nieuwe tool, die enig in zijn soort is in Wallonië, wil voldoen aan een reële vraag in een sector die kampt met een tekort aan arbeidskrachten. De investering in de vrachtwagen bedraagt 620.000 euro.
De groep Jean Gotta is een van de partners van het EPICURIS-centrum.
Er zitten leuke projecten aan te komen. U hoort er binnenkort meer over…
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.