De stappen
Fruit de ui, de knoflook en de gehakte wortel in olijfolie op een stevig vuur, voeg het gehakt toe en laat het lichtjes bruinen.
Breng op smaak met gember, kerriepoeder en voeg de sojasaus toe. Meng alles samen en bak het op laag vuur gedurende 3 minuten
Leg het mengsel op de brickvellen (raadpleeg hun gebruiksaanwijzing) en kneed uw samosa’s. Let erop om de laatste kant vast te maken met eigeel voor een betere hechting.
Bak ze 2 minuten aan elke kant in de frituurolie en leg vervolgens de samosa’s op een bord met keukenpapier om eventuele overtollige olie te verwijderen.
Uw samosa’s zijn klaar om verorberd te worden.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.