De stappen
Fruit het kalfsvlees van Jean Gotta in een braadpan met een beetje boter en laat het lichtjes bruinen.
Zodra het kalfsvlees een kleurtje heeft: bestrooi het met bloem en meng.
Voeg 40 cl water, 25 cl wijn en de 2 bouillonblokjes toe. Meng het geheel. Sluit af met een deksel!
Voeg de gesneden wortels, de gesneden champignons en de gesnipperde ui toe. Meng het geheel.
Laat op een laag pitje 90 tot 120 minuten sudderen. Tip: voeg indien nodig water toe en roer geregeld.
Meng 5 minuten voor het opdienen het sap van een citroen, de slagroom en een eierdooier in een kom. Giet bij de bereiding en roer.
Goed roeren voor het opdienen.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.